Samo za fejsbukaše! Ponuda za posao iz snova!

Šta prvo uradite kada upalite računar? Ukoliko ste pravi ljubitelj Fejsbuka, sigurno da vam je jedna od prvih aktivnosti odlazak na ovu društvenu mrežu kako biste videli šta se sve desilo od poslednjeg puta kada ste posetili svoj profil. Ono što verujemo da niste znali je činjenica da od ove svoje pasije možete stvoriti posao koji će vam donositi novac! Deluje vam neverovatno? Pročitajte kako je to zapravo lako!

Društvene mreže kao alat uspešnog poslovanja

Sigurno ste čuli za sve popularnije zanimanje community managera odnosno administratora društvenih mreža. Šta ono predstavlja? Upravljanje i korišćenje društvenih mreža, a prvenstveno Fejsbuka, za reklamiranje i komunikaciju između kompanija i njenih korisnika. Uspešan community manager omogućava kompanijama lakše brendiranje, distinkciju od konkurencije, ali i povratne informacije koje mu pruža ciljna grupa. Na ovaj način kompanije bolje shvataju i razumeju želje i potrebe potencijalnih korisnika te mogu svoje poslovanje da usmere u tom pravcu i time sebi osiguraju siguran uspeh i dobitak.

Community manager online kurs

Šta je dobar community manager?

Mnogi smatraju da za ovo zanimanje nije potrebna edukacija. Iz tog razloga na tržištu imamo mnogo samoproklamovanih community managera koji svoj posao ne rade kako treba i time štete ugledu i poslovanju svog poslodavca. Svesni te činjenice, poslodavci se trude da pronađu kvalitetne i obučene profesionalce kojima će poveriti svoj brend, i ne libe se da njihovo znanje nagrade visokim platama. Tako uspešni community manageri imaju mesečne honorare između 350 i 500€, samo po jednom klijentu!

Istina je da ovo zanimanje iziskuje posvećenost, pažnju, ali i neophodna znanja i tehnike vođenja posla kako bi donelo rezultate. Upravo ovo su odlike dobrog community managera! On ima osećaj za brend koji vodi, poznaje svoju ciljnu grupu i zna kako sa njom da komunicira, zna pravi način kojim će prezentovati svaku informaciju, ali i uspešno rešava krizne situacije. Sve ovo, ali i mnogo drugih tajni možete naučiti na online obuci za administratora društvenih mreža. Nemojte više čekati. Postanite uspešan, tražen i visokoplaćen community manager!

Brzo i lako do znanja koja donose zaradu!

Voleli biste da se bavite ovim kreativnim i unosnim poslom, zar ne? Ipak, sigurno vas zanima zašto baš da izaberete online obuku umesto starog, tradicionalnog načina učenja u učionici? Odgovor je jednostavan. Zato što ovakvim učenjem dobijate, ali i štedite mnogo.

Tradicionalno učenje iziskuje mnogo vremena i novca koje možete iskoristiti na kvalitetniji i pametniji način. Nastavu pohađate sa grupom ljudi što nužno povlači mogućnost brojnih smetnji koje se mogu pojaviti u toku predavanja. Skretanja sa teme, upadice, bezbroj nepotrebnih pitanja i ponavljanja često su neizbežni, a u mnogome utiču na vašu koncentraciju i usporavaju savladavanje gradiva. Tako, nešto što biste u idealnim uslovima naučili za jedan čas, neretko na predavanjima učite po nekoliko časova. Nije zanemarljivo i vreme koje vam odlazi na put do i sa predavanja, kao i novac koji trošite za taj put.

Online učenje vam omogućava luksuz učenja u vreme kada to poželite, bez obzira gde se nalazili. Jedino što vam je potrebno su računar i pristup internetu.

Zaboravite na gužvu u saobraćaju, brigu o vremenu i planiranje dana u odnosu na to kada imate zakazano predavanje. Sada možete da učite onda kada to poželite i iskoristite maksimum svojih mogućnosti. Uz to, gradivo koje biste tradicionalnim putem učili godinu dana, online učenjem savladaćete za samo dva meseca. Takođe, imate potpunu pažnju predavača, kada god vam je potrebna. Možete zatražiti konsultacije putem email-a ili Skype-a i predavač će vam biti od pomoći u svakom trenutku.

Nakon poslednjeg časa ćete dobiti uverenje o odslušanom kursu i moći da polažete test za sertifikat o stečenom znanju. Potrebno je da uspešno uradite 70% testa.

Kurs facebook community manager

Šta sve dobijate online obukom za administratora društvenih mreža?

 • Pristupate online platformi za učenje dva meseca, neograničen broj puta
 • Učite iz bilo kog mesta u bilo koje vreme
 • Štedite vreme i organizujete svoje obaveze kako vi želite
 • Gradivo savladavate brzo i lako
 • Dobijate značajna i odmah primenljiva znanja
 • Učite čak 6 puta brže nego što biste to mogli na tradicionalan način
 • Dobijate online konsultacije sa predavačem kad god to poželite
 • Možete sačuvati kompletan materijal i koristiti ga i nakon kursa
 • Obučavate se za kreativno i visokoplaćeno zanimanje

Iskoristite promo period i uštedite!

Regularna cena online obuke za administratora društvenih mreža je 20.000 dinara. Ukoliko se prijavite u toku promotivnog perioda, 16.12.2020., možete ga platiti čak 55% jeftinije, samo 9.000 dinara.

Kurs je moguće pohađati iz bilo koje zemlje širom sveta. Ukoliko plaćate iz inostranstva, promo cena je 90€, umesto 200€.

Za sve informacije pozovite nas telefonom na 011/40 82 117 ili 061/664 89 64.

Prijavu možete izvršiti i putem online formulara ispod.

Ime i prezime

Adresa

E-mail

Telefon

Mobilni

Poštanski fax

Grad

Država

Odaberite kurs koji želite da pohađate - Kurs 1

Odaberite kurs koji želite da pohađate - Kurs 2

PIB (ukoliko se prijavljujete kao firma)

Matični Broj (ukoliko se prijavljujete kao firma)

Radno vreme

Administrativno-upisni centar
dostupan je od 10h radnim danom

Ponedeljak-petak: 10h - 20h
Vikendom: 10h - 14h

Kontaktirajte nas

Lokacije

 • Demo

  Beograd

  Lomina 48
 • Demo

  Novi Sad

  Pavla Papa 1

Demo

Informišite se putem