Joomla! 2.5 i WordPress Adminstracija – web sajt za svakoga

Kreirajući web sajtove kreirajte sebi visokoplaćenu karijeru!

Toliko su vam se svidele one patike iz nove kolekcije? Voleli biste da odete na skijanje sa društvom? Želite nov računar, telefon ili neki drugi gedžet? Ili možda maštate o sopstvenom stanu? Kakve god da su vaše želje, velike ili male, sada ih mnogo brže možete ostvariti uz posao koji vam donosi sigurnu i visoku zaradu!

Ukoliko volite IT industriju i rado pratite novotarije na ovom polju, sigurni smo da će vam se svideti poziv web sajt administratora! Spojite lepo i korisno i obučite se za jedno od najplaćenijih zanimanja u savremenom poslovnom svetu. Ne samo da ćete se zabavljati dok radite već ćete svoju kreativnost i sposobnost pretvoriti u dobro plaćen posao!

Kako do visokih primanja?

Sada imate priliku da se obučite za posao web sajt administratora i počnete da zarađujete visoke honorare. U Srbiji, prosečna plata jednog web sajt administratora se kreće između 500 i 800€, dok je u inostranstvu između 1000 i 2000$. Imate mogućnost i rada od kuće gde ćete po projektu zarađivati između 350 i 600€. Uz to, web sajt administrator potreban je svakoj firmi, bez obzira na delatnost kojom se bavi što ovaj posao čini jednim od traženijih na tržištu rada.

Uz pomoć naše online obuke za web sajt administratora, za samo dva meseca možete preuzeti značajna znanja na ovom polju i započeti uspešnu i obećavajuću karijeru. Naučićete kako da dođete do ideje za web sajt i kako da definišete njegovu strukturu. Saznaćete kako se koriste moduli i plugin-ovi, ali i kako se unosi i organizuje sadržaj na samom sajtu. Upoznaćete se sa različitim izgledima web sajta i merama bezbednosti. Naučićete i kako se bira domen i hosting za web sajt. Nakon obuke znaćete samostalno da osmislite strukturu, da pronađete i upotrebite adekvatne materijale i na kraju da postavite i održavate sajt u Joomla! i WordPress platformama.

Joomla i WordPress online kurs

Koje su prednosti online učenja?

Do sada ste učili samo na tradicionalan način, u učionici. Bilo da se radi o učenju u školi ili pohađanju kurseva, uverili ste se da je za takvo učenje potrebno da odvojite dosta vremena, ali i novca. Nastavu uglavnom slušate u grupi čime dodatno gubite vreme, ali i živce. Brojne smetnje u toku predavanja, skretanja sa teme, upadice, kao i bespotrebna pitanja značajno mogu uticati na vašu koncentraciju i usporiti savladavanje gradiva.

Uz online učenje toga nema! Učite brzo, lako i efikasno! Ne samo da štedite novac koji biste potrošili na prevoz do i sa predavanja, već štedite i svoje vreme! Možete učiti u bilo koje doba dana, onoliko koliko želite. Jedino što vam je potrebno su računar i pristup internetu. U toku trajanja obuke lekcije možete prolaziti bezbroj puta, a materijal sačuvati te ga koristiti i nakon što se obuka završi. To znači da možete zaboraviti na gužvu u saobraćaju, kao i organizovanje i planiranje dana u odnosu na zakazano predavanje. Takođe, znanja usvajate čak 6 puta brže nego što biste to činili učeći na tradicionalan način, u učionici. U svakom trenutku imate pomoć predavača kroz konsultacije koje se odvijaju putem email-a ili Skype-a.

Nakon poslednjeg časa dobićete uverenje o odslušanom kursu i biti u mogućnosti da polažete test za sertifikat o stečenom znanju. Potrebno je da uspešno uradite 70% testa.

Joomla i wordpress kurs administracije

Koje su dobiti online obuke za web sajt administratora?

 • Mogućnost učenja u vreme kada vama najviše odgovara
 • Pristup online platformi neograničen broj puta tokom dva meseca koliko traje obuka
 • Značajna ušteda vremena i novca
 • Brzo i jednostavno učenje, čak 6 puta brže nego tradicionalnim putem
 • Usvajanje kvalitetnih i odmah primenljivih znanja
 • Online konsultacije putem maila
 • Dobijate znanja koja vam omogućavaju zanimljivo, kreativno i visokoplaćeno zanimanje

Prijavite se u toku promotivnog perioda i platite obuku čak 55% manje!

Regularna cena online obuke za web sajt administratora je 20.000 dinara. Ukoliko se prijavite u toku promotivnog perioda, do 16.12.2020., možete ga platiti čak 55% jeftinije, samo 9.000 dinara.

Kurs je moguće pohađati iz bilo koje zemlje širom sveta. Ukoliko plaćate iz inostranstva, promo cena je 90€, umesto 200€.

Za sve informacije pozovite nas telefonom na 011/323 28 70 ili 061/664 89 64.

Na kursu se radi Joomla! 2.5

Prijavu možete izvršiti i putem online formulara ispod.

Ime i prezime

Adresa

E-mail

Telefon

Mobilni

Poštanski fax

Grad

Država

Odaberite kurs koji želite da pohađate - Kurs 1

Odaberite kurs koji želite da pohađate - Kurs 2

PIB (ukoliko se prijavljujete kao firma)

Matični Broj (ukoliko se prijavljujete kao firma)

Radno vreme

Administrativno-upisni centar
dostupan je od 10h radnim danom

Ponedeljak-petak: 10h - 20h
Vikendom: 10h - 14h

Kontaktirajte nas

Lokacije

 • Demo

  Beograd

  Lomina 48
 • Demo

  Novi Sad

  Pavla Papa 1

Demo

Informišite se putem