Otvorite vrata sveta – savladajte čak 4 nivoa engleskog jezika, brzo i lako, iz udobnosti svog doma!

Sigurni smo da ste svesni činjenice da je engleski jezik najrasprostranjeniji svetski jezik. Isto tako, znamo da znate da bez znanja ovog jezika gubite mnogo. Već ste po neku priliku i propustili? Dosta je bilo! Pomoći ćemo vam da od ovog trenutka ne izgubite više ni jednu! Nakon završenog online kursa engleskog jezika moći ćete napokon da studirate na onom prestižnom univerzitetu o kom sanjate. Moći ćete da se zaposlite na toj davno željenoj poziciji, napravite pomak u svojoj karijeri ili se zaposlite u inostranstvu. Moći ćete da se sporazumete sa mnogima širom sveta. Moći ćete mnogo toga što do sada niste mogli. Zainteresovani? Nego šta! Krenite u avanturu, unapredite svoje mogućnosti i ulepšajte sebi život!

Online kurs engleskog jezika

Zašto da upišete baš ovaj kurs?

Zato što je drugačiji od svega što ste do sada čuli, videli, iskusili. Nema bespotrebnih znanja. Nema dosadnih lekcija. Nema zamaranja i smaranja. Učenje je lako i brzo. Lekcije su osmišljene tako da, dok prolazite kroz njih, toliko se zabavljate da vam se čini kao da se sve vreme igrate. A znanje ostaje. Deluje vam nemoguće? Već nakon nekoliko prvih lekcija i sami ćete se uveriti u to. Moći ćete da testirate svoja znanja čitanjem engleskih tekstova na internetu, slušanjem tekstova pesama ili gledanjem filmova bez prevoda. Garantujemo vam da ćete se oduševiti rezultatima!

Razlika koja vam donosi dobit! Otkrijte učenje koje vam pruža više!

Zamislite samo koliko, pored toga što dobijate mnogo, možete i uštedeti pohađajući online kurs engleskog jezika. Ukoliko engleski jezik učite tradicionalno, morate odlaziti na i dolaziti sa predavanja, lekcije slušati onda kada je zakazan čas, bez obzira na vašu trenutnu koncentraciju i želju za učenjem, ali i pažnju predavača deliti sa ostalim polaznicima. Složićete se da je to stravično gubljenje vremena. Sa online kursom engleskog jezika sami organizujete svoje vreme i učite kada ste za to najviše raspoloženi, iz svoje omiljene fotelje, kreveta ili pak klupe u parku. Jedino što vam je potrebno su kompjuter i pristup internetu. Ovakvim načinom učenja dobijate maksimalan napredak za najkraće uloženo vreme. Uz to, predavač je samo vaš! U bilo kom trenutku možete zatražiti konsultacije putem email-a i Skype-a te dobiti neophodnu pomoć pri učenju. Idealno, zar ne?

Online kurs engleskog jezika drži diplomirana profesorka engleskog jezika i književnosti Milica Nikolić. Nakon završene obuke dobijate uverenje o odslušanom kursu i polažete test za sertifikat o stečenom znanju. Potrebno je da uspešno uradite 70% testa.

Kurs engleskog jezika

Šta sve dobijate?

 • Učite iz komfora svog doma, onda i onoliko koliko želite
 • Sami organizujete i štedite svoje vreme
 • Učite bez muke
 • Za kraće vreme dobijate više znanja
 • Imate mogućnost da sačuvate sve materijale i koristite ih i nakon što se kurs završi
 • Brzo i lako ćete savladati čak 4 nivoa engleskog jezika
 • Imaćete znanje jezika koje će otvoriti nova vrata u karijeri
 • Moći ćete da studirate na prestižnim svetskim univerzitetima ili se zaposlite u inostranstvu
 • Moći ćete da razumete, ali i razgovarate na engleskom jeziku

U promotivnom periodu do 31.03.2020. kurs platite 55% manje!

Regularna cena online kursa engleskog jezika nivoa od A1 do B2 je 20.000 dinara. Ukoliko se prijavite u toku promotivnog perioda, do 31.03.2020., možete ga platiti čak 55% jeftinije, samo 9.000 dinara.

Kurs je moguće pohađati iz bilo koje zemlje širom sveta. Ukoliko plaćate iz inostranstva, promo cena je 90€, umesto 200€.

Rezervišite svoje mesto i kontaktirajte nas odmah putem telefona 011/40 82 117 ili 061/664 89 64.

Prijavu možete izvršiti i putem online formulara ispod.

Ime i prezime

Adresa

E-mail

Telefon

Mobilni

Poštanski fax

Grad

Država

Odaberite kurs koji želite da pohađate - Kurs 1

Odaberite kurs koji želite da pohađate - Kurs 2

PIB (ukoliko se prijavljujete kao firma)

Matični Broj (ukoliko se prijavljujete kao firma)

Radno vreme

Administrativno-upisni centar
dostupan je od 10h radnim danom

Ponedeljak-petak: 10h - 20h
Vikendom: 10h - 14h

Kontaktirajte nas

Lokacije

 • Demo

  Beograd

  Lomina 48
 • Demo

  Novi Sad

  Pavla Papa 1

Demo

Informišite se putem