Online obuka/kurs grafičkog dizajna. Radi projekte u zemlji i inostranstvu

Ovladajte svim tajnama Photoshopa i Illustratora – završi online obuku/kurs grafičkog dizajna

”Ako mislite da je dobar dizajn skup, potrebno je da pogledate koliko košta loš dizajn”, izjavio je svojevremeno dr Ralfa Speta, prvi čovek britanske automobilske kompanije “Jaguar”.

Završite online obuku/kurs grafičkog dizajna preko interneta i saznajte zašto su velike firme spremne da dobrog dizajnera odlično plate. Možete imati najbolju stvar na svetu, ukoliko nije dobro upakovana i dizajnirana, pozdravite se sa prodajom. U sve možete sumnjati, osim u dizajn. On je ono nešto što jedan proizvod, firmu ili osobu može upropastiti ili pak lansirati do zvezda.

Online kurs grafickog dizajna

Šta podrazumeva posao grafičkog dizajnera?

Razumem da je važan, ali šta je zapravo grafički dizajn, pitaćete.

Grafički dizajn je postao sastavni i nezamenljivi deo naših života, čak do te mere da više zapravo nismo ni svesni koliko utiče na nas. Kad kažem kravica, na šta pomislite? Kladim se da vam prva asocijacija nije šarulja koja pase na livadi, ali dajem desnu ruku da ste pomislili na jogurt i mleko.

Grafički dizajner je kompozitor koji stvara simfoniju vizuelne komunikacije. Osoba kadra da kroz igru slike i reči, kompozicije i boja pruži jasnu i upečatljivu poruku koja se kao žig utisne u naše pamćenje, tako da je nije moguće zaboraviti.

Posao grafičkog dizajnera vidljiv je svuda oko nas. Pogledajte sajt, reklamu ili bilo koji marketinški element nekog svetskog brenda – Koka kole, Apple-a, Microsoft-a, Madone, Pink ili neke druge zvezde. Od izgleda ambalaže do omota novog albuma, izgledaju moćno i privlačno, zar ne?

A sada zamislite samo goli list papira sa ispisanim imenom nekog brenda u Calibri fontu. Koliko vam je sada interesantan? Koliko vam privlači pažnje? Odjednom se izgubila sva prepoznatljivost crvenih slova Koka kole, a bez stilizovanog prozora od Microsofta nije ostalo ni M.

Grafički dizajn je ono što od mikro reči pravi mega uspeh.

Koje vam mogućnosti sve pruža znanje stečeno kroz online obuku za grafičkog dizajnera?

Grafički dizajner je neophodan gotovo svuda. Svaka marketinška agencija vapi za njima, štamparije raspisuju poternice, novine, magazini, žurnali i ostali štampani mediji angažuju detektive ne bi li pronašli dobrog grafičkog dizajnera.

Kahm… Još se razmišljate?

Primer. Znate li koliki uticaj korice knjige imaju na njenu prodaju? Ogromne! Neki pisci će vam reći da im je knjiga doživela neuspeh zbog loših korica, a drugi vam ništa neće reći jer su zauzeti štampanjem petog izdanja.  To su oni koji svog grafičkog dizajnera drže u strogoj ilegali. A da, i plaćaju suvim zlatom.

Ovakav uspeh može biti vaš.

Jao jeste, sad ste se setili. Pričao vam komšija kako ima nekog poznanika. On se bavi grafičkim dizajnom, a sve je sam naučio. Jeste mučio se par godinica, ali je na kraju sve skapirao. Baš je onomad pravio nekome vizitke.

Hmmm.

Zapitajte se da li želite da trošite silno vreme pipajući u mraku ili je bolje da vam do detalja sve objasne ljudi najbolji u ovoj branši?

Otkriću vam jednu tajnu, potpuno besplatno – iz aviona se vidi da li neko vlada pravim znanjem ili je tek priučen. Nemojte da se zavaravate. Budite mudri i iskoristite tuđe znanje. Učite od najboljih i upišite online kurs grafičkog dizajna.

Šta sve obuhvata online obuka/kurs grafičkog dizajna?

Ovladajte programima Adobe Photoshop i Illustrator i pokrenite vizuelnu magiju koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

 • Elementi korporativnog identiteta (logo, memorandum, koverta, …);
 • pravljenje grafika za web dizajn;
 • obradu fotografija;
 • osmišljavanje promotivnog materijala;
 • grafička rešenja za štampane medije;
 • pravljenje brošura i plakata;

Kurs grafickog dizajna

Niste sigurni koje su sve prednosti učenja od kuće, preko interneta? Saznajte

Nije tajna da online obuku/kurs drže vrsni i veoma traženi stručnjaci grafičkog dizajna koji su e-learning kurs učinili dostupnim vama gde god se nalazili. Online platforma za učenje na daljinu otvorena je za pristup tokom 60 dana.

Online obuka/kurs grafičkog dizajna vam omogućava da:

 • dobijete znanje u komforu svog doma;
 • isključite napetost i nervozu, jer učite kada imate vremena za to;
 • predavanja preslušate onoliko puta koliko to želite;
 • imate online komunikaciju sa predavačem, prema utvrđenom rasporedu;
 • ne gubite ništa na kvalitetu nastave, jer je jednak kao da ste u učionici;
 • firme uplate kurs svojim zaposlenima kako bi povećale uspešnost i svoju zaradu.

Po završetku online obuke/kursa svi polaznici dobijaju uverenje o odslušanom kursu. Ovaj dokument možete priložiti prilikom konkurisanja za posao. Potpuno besplatno, ukoliko to želite, možete polagati i završno testiranje i, ukoliko uradite tačno 70% testa, dobijete sertifikat.

Kako da se prijavite na online obuku/kurs grafičkog dizajna i dobijete izuzetan popust?

Puna cena online kursa je 17.000 dinara. Ali, ako iskoristite promotivni period i prijavite se do 04.10.2022. ostvarujete 50% popusta, što znači da online obuku dobijate po ceni od 8.500 dinara.

Pohađenje online kursa moguće je iz bilo koje zemlje, ne samo iz Srbije. Promo cena za inostranstvo iznosi 85 umesto 170 eura.

Prijavu možete izvršiti preko aplikacionog formulara (ispod) ili kontaktiranjem našeg koordinatora za upis. Pozovite 011 40 82 117, 061 664 89 64  ili nam pišite na desk@onlineucenjeikursevi.com.

Ime i prezime

Adresa

E-mail

Telefon

Mobilni

Poštanski fax

Grad

Država

Odaberite kurs koji želite da pohađate - Kurs 1

Odaberite kurs koji želite da pohađate - Kurs 2

PIB (ukoliko se prijavljujete kao firma)

Matični Broj (ukoliko se prijavljujete kao firma)

Radno vreme

Administrativno-upisni centar
dostupan je od 10h radnim danom

Ponedeljak-petak: 10h - 20h
Vikendom: 10h - 14h

Kontaktirajte nas

Lokacije

 • Demo

  Beograd

  Lomina 48
 • Demo

  Novi Sad

  Pavla Papa 1

Demo

Informišite se putem