Online kursevi i obuke iz italijanskog jezika

Italijanski jezik – Maksimalan napredak za minimalno vreme!

Italijanski jezik jedan je od najpopularnijih svetskih jezika i svakako jedan od najlepših evropskih jezika. Pripada grupi romanskih jezika, pored francuskog, rumunskog, španskog i portugalskog. Njime se služi oko 120 miliona ljudi, od čega čak 52% nisu Italijani.

Da li biste i vi voleli da ste među njima?

Zamislite koliko biste se dobro osećali kada bi, prilikom posete Rimu, Milanu ili Trstu, na primer, naručili espreso ili tiramisu na italijanskom i opušteno proćaskali sa konobarom ili drugim gostom. Oni vas razumeju, poštuju što znate jezik, vi saznate neku korisnu lokalnu informaciju, lakše se snalazite od drugih i svima lepo.

Da li ste znali da je Italija izuzetno značajan ekonomski partner Srbije? Šta to za vas znači? Pa vrlo jednostavno – mogućnost zaposlenja i dobre zarade. U Srbiji postoji oko 400 italijanskih firmi, kao što su dobro poznati Fijat i Magneti Marelli u Kragujevcu, Beneton u Nišu, Andrea confezione u Jagodini, Danieli u Šapcu… Svima njima trebaju ljudi koji govore italijanski jezik, bez obzira na struku. I to je realnost. Šta mislite kog bi kandidata pre italijanski poslodavci zaposlili (ili srpske firme koje posluju sa italijanskim)? Onog ko zna italijanski jezik ili onog ko ne zna? Suvišno pitanje, zar ne?

Online kurs italijanskog jezika

Italijanski jezik spada u one koje je relativno lako savladati, jer je jednostavan za učenje. Onlineucenjeikursevi.com organizuje obuke i kurseve početnog italijanskog jezika putem interneta za polaznike svih starosnih doba.

Cilj obuke/kursa je da progovorite gramatički ispravno! Kratko i jasno! Onlajn časovi italijanskog jezika bazirani su na metodama koje olakšavaju konverzaciju i naglašavaju upotrebnu funkciju jezika. Lekcije su u potpunosti prilagođene mogućnostima svakog polaznika. Dakle, sedite u vašoj fotelji udobno i učite, bez napora i muke. I uvek ćete moći da se podsetite nečega i ponovo obnovite znanje, jer ćete celokupnu literaturu neophodnu za onlajn kurs italijanskog jezika dobiti besplatno u elektronskom obliku.

Platforma za učenje na daljinu putem koje se odvija onlajn kurs/obuka italijanskog jezika sadrži tekstove (mahom u dijalogu), koji su praćeni gramatičkim partijama.Sve što treba da posedujete za pohađanje kursa jeste računar, internet konekciju i volju za učenjem stranih jezika.

Kurs vodi diplomirani profesor italijanskog jezika i književnosti. Biće vam dostupna za sva pitanja, nedoumice i sugestije, uz maksimalno zalaganje da vam olakša učenje na daljinu.

Kurs italijanskog jezika

Po završetku kursa, polažete ispit i dobijate sertifikat koji vam može pomoći da se zaposlite u jednoj od mnogobrojnih italijanskih kompanija ili banaka na našem tržištu.

U toku je promo period sa velikim popustima na učenje preko interneta. Puna cena obuke/kursa italijanskog jezika preko interneta iznosi 15 800 dinara.   Za sve prijave do 31.03.2020., dobijate  kurs po ceni od 7900 dinara (50% popusta).

Pohađenje online kursa italijanskog moguće je iz bilo koje zemlje, ne samo iz Srbije. Promo cena za inostranstvo iznosi 79 umesto 158 eura.

U cenu kursa je uračunato:

 • onlajn pohađanje kursa italijanskog jezika,
 • onlajn konsultacije sa profesorom italijanskog jezika putem mejla ili Skajpa,
 • materijal za učenje u elektronskom obliku,
 • polaganje završnog testa na kraju kursa,
 • sertifikat o završenom kursu italijanskog jezika.

Upisni rok je počeo. Rezervišite svoje mesto odmah.

Dodatne informacije putem telefona: 011/323-28-70, 061/664-89-64

Ime i prezime

Adresa

E-mail

Telefon

Mobilni

Poštanski fax

Grad

Država

Odaberite kurs koji želite da pohađate - Kurs 1

Odaberite kurs koji želite da pohađate - Kurs 2

PIB (ukoliko se prijavljujete kao firma)

Matični Broj (ukoliko se prijavljujete kao firma)

Radno vreme

Administrativno-upisni centar
dostupan je od 10h radnim danom

Ponedeljak-petak: 10h - 20h
Vikendom: 10h - 14h

Kontaktirajte nas

Lokacije

 • Demo

  Beograd

  Lomina 48
 • Demo

  Novi Sad

  Pavla Papa 1

Demo

Informišite se putem