Online kurs španskog jezika

Ukoliko si zaljubljenik u melodiju španskog jezika, dopada ti se ritam flamenka i španske gitare, pratiš Špansku ligu ili pomno gledaš telenovele, vreme je da stvar uzmeš u svoje ruke i naučiš da govoriš ovaj romanski jezik koji iz dana u dan osvaja planetu. Po broju maternjih govornika, španski se nalazi na 2. mestu i govori ga 420 miliona ljudi, dok 466 miliona njih govori španski kao prvi strani jezik. Španski je veoma korišćen i u međunarodnoj komunikaciji, te je najzastupljeniji jezik, odmah posle engleskog. O popularnosti španskog jezika govori i činjenica da se njime služi čak 8% internet korisnika. Velika rasprostranjenost španskog govornog područja pruža mogućnost za nastanak velikog broja dijalekata, imajući u vidu da se kao glavni jezik španski govori u čak 21 zemlji, a osim toga jedan je i od šest zvaničnih jezika Ujedinjenih nacija.

Ekspanzija španskog jezika i španske kulture primetna je i u svetu filma, muzike, umetnosti i književnosti. Temperamentni hispanski duh i strastvena priroda nadahnuli su mnoge, a svetu dali brojne pesnike, slikare, glumce, pevače, itd. Mnogi su bar jednom uživali slušajući Enrikea Iglesijasa, Karlosa Santanu, Šakiru, Dženifer Lopez, ili pak Pitbula. Ljubiteljima kvalitetnog štiva sigurno nisu strani autori poput Gabrijela Garsije Markesa, Kamila Hose Sele, Horhe Luisa Borhesa i Migela Servantesa. S druge strane, oni kojima je draže filmsko platno često su mogli da uživaju u izuzetnoj glumi Havijera Bardema, Karmen Maure, Viktorije Abril, te Penelope Kruz, Džesike Albe i Endija Garsije.

Online kurs spanskog jezika

S obzirom da je XXI vek sa sobom doneo mnoge novine u komunikaciji, a ljudima je olakšana saradnja i omogućena brža i dostupnija razmena informacija, španski jezik je postao veoma tražen, imajući u vidu da se skoro čitav jedan kontinent njime služi. Bilo da vam je potrebno znanje španskog jezika za sporazumevanje na poslu, u inostranstvu ili sa novostečenim prijateljima, zavolećete ga od trenutka kada naučite prvu reč. Postanite i vi govornik španskog, povećajmo zajedno cifru od 70 miliona onih koji ga govore u Evropi i uplovimo zajedno u teritorije kojima vladaju karnevali, fudbalski asovi Mesi i Pujol, tradicionalna kuhinja sa neizostavnim specijalitetima poput paelje, gaspaća i ćurosa, neprevaziđeni umetnici Goja, Dali i Gaudi, kao i mnogi drugi koji su doprineli da španski jezik dospe u sam svetski vrh i da se broj onih koji ga uče neprestano povećava.

Onlineucenjeikursevi.com organizuje obuke i kurseve početnog španskog jezika putem interneta za polaznike svih starosnih doba.

Onlajn časovi španskog jezika bazirani su na metodama koje olakšavaju konverzaciju i naglašavaju upotrebnu funkciju jezika. Lekcije su u potpunosti prilagođene mogućnostima svakog polaznika. Dakle, sedite u vašoj fotelji udobno i učite, bez napora i muke. I uvek ćete moći da se podsetite nečega i ponovo obnovite znanje, jer ćete celokupnu literaturu neophodnu za onlajn obuku/kurs španskog jezika dobiti besplatno u elektronskom obliku.

Kurs spanskog jezika

Sve što treba da posedujete za pohađanje kursa jeste računar, internet konekciju i volju za učenjem stranih jezika.

Kurs/obuku vodi diplomirani profesor španskog jezika i književnosti Anđela Jovanoski. Biće vam dostupna za sva pitanja, nedoumice i sugestije, uz maksimalno zalaganje da vam olakša učenje na daljinu. Po završetku kursa, polažete ispit i dobijate sertifikat da ste uspešno završili kurs.

Po uspešnom završetku kursa/obuke moći ćete da:

 • Savladate osnove čitanja,  pisanja i brojanja;
 • Koristite  jednostavnije gramatičke konstrukcije;
 • Date  informacije o sebi i da se predstavite;
 • Opisujete  ljude, predmete i stanja;
 • Pravite  poređenja;
 • Iskažete uzrok nečega;
 • Koristite vokabular potreban za sporazumevanje u prodavnici, kafiću, restoranu;
 • Kažete koliko je sati i govorite o vremenu;
 • Izrazite slaganje i neslaganje.

U toku je promo period sa velikim popustima na učenje preko interneta. Puna cena obuke/kursa španskog jezika preko interneta iznosi 16.200 dinara.   Za sve prijave do 16.12.2020., dobijate  kurs po ceni od 8100 dinara (50% popusta).

U cenu kursa je uračunato:

 • Onlajn pohađanje kursa španskog jezika;
 • Onlajn konsultacije sa profesorom španskog jezika putem mejla ili Skajpa;
 • Materijal za učenje u elektronskom obliku;
 • Polaganje završnog testa na kraju kursa;
 • Sertifikat o završenom kursu španskog jezika.

Upisni rok je počeo. Rezervišite svoje mesto odmah.

Pohađenje online obuke iz španskog jezika moguće je iz bilo koje zemlje, ne samo iz Srbije. Promo cena za inostranstvo iznosi 81 umesto 162 eura.

Dodatne informacije putem telefona: 011/323-28-70, 061/664-89-64

Ime i prezime

Adresa

E-mail

Telefon

Mobilni

Poštanski fax

Grad

Država

Odaberite kurs koji želite da pohađate - Kurs 1

Odaberite kurs koji želite da pohađate - Kurs 2

PIB (ukoliko se prijavljujete kao firma)

Matični Broj (ukoliko se prijavljujete kao firma)

Radno vreme

Administrativno-upisni centar
dostupan je od 10h radnim danom

Ponedeljak-petak: 10h - 20h
Vikendom: 10h - 14h

Kontaktirajte nas

Lokacije

 • Demo

  Beograd

  Lomina 48
 • Demo

  Novi Sad

  Pavla Papa 1

Demo

Informišite se putem