Naš tim

Milica Nikolić

Predavač na kursu engleskog jezika

milicanikolic Diplomirala na Filološkom fakultetu u Beogradu 2009. godine na odseku za Engleski jezik i književnost i stiče zvanje profesor engleskog jezika i knjizevnosti. Završava master studije 2011. godine iz Engleske knjizevnosti na Filološkom fakultetu u Beogradu. Od 2007.godine počinje da radi u školama stranih jezika gde stiče iskustvo u radu sa odraslima. Poseduje iskustvo u oblasti predavanja poslovnog engleskog, IELTS, TOEFL, BEC Preliminary, BEC Vantage. U leto 2012 odlazi u Kinu gde dva meseca radi u školama engleskog jezika i obučava decu i odrasle u konverzaciji kako svakodnevnog govornog engelskog jezika tako i poslovnog. Radila na projektima za obuku odraslih u komunikaciji na engleskom jeziku oblast ljudski resursi.

Jelena Vojt
Predavač na kursu

Marketing na internetu

Jelena Vojt je predavač na kursu internet marketing. Završila je Ekonomski fakultet u Beogradu, smer marketing. Pored studiranja, bila je i aktivni član studentske organizacije AIESEC, gde je stekla svoja prva iskustva u oblasti marketinga i organizacije velikih projekata.U toku studiranja je bila i član tima za izradu slučaja na Menadžerijadi, gde je zajedno sa timom osvajala drugoplasirana mesta dve godine za redom.

Posle studiranja je radila u Tunisu na poslovima špedicije u špediterskoj firmi „General Maritime et Logistique“ gde je stekla internacionalno iskustvo. Marketing je oblast koju voli i za koju se opredelila.

jelenavojt

Nikola Janjić
Predavač na kursevima web dizajna,

grafičkog dizajna, Joomla i WordPress

nikolajanjic Nikola Janjić – Dizajner interaktivnih Medija i IT Ekspert. Pored dizajna interaktivnih medija svoje obrazovanje usmerio ka zaštiti i bezbednosti podataka na internetu (digitalna forenzika). Napisao nekoliko stručnih radova u vezi zaštite i oporavka napadnutih internet prezentacija. Radio na mnoštvu kako domaćih tako i internacionalnih projekata. Veliki broj projekata je u vezi saradnje Srbije sa EU, kao npr. Portal za obrazovanje i zaštitu živote sredine koji je finansirala Ministarstvo spoljnih poslova Kraljevine Norveške. Iza sebe ima preko 200 veb prezentacija za srpsko i inostrano tržište i 50 promotivnih video filmova/spotova, …

Aleksandra Petrovski
Predavač na kursu

Community manager

Aleksandra Petrovski je predavač na kursu “Poslovna primena Fejsbuka i drugih društvenih mreža”.

Završila je novinarstvo na Fakultetu za kulturu i medije u Beogradu. Više od deset godina bavi se tom profesijom, a svoja znanja i iskustva je stekla radeći u različitim medijima, počev od televizije, radija, preko dnevnih novina i periodičnih izdanja do portala. Od kada je 2009. počela da radi za online medije uporedo se intenzivno interesuje za društvene mreže. Edukovala se na razičitim seminarima iz oblasti PR, advertisinga, medija i komuniciranja, te je u međuvremenu postala i urednik sadržaja na društvenim mrežama portala MONDO.

jelenavojt

 

Radno vreme

Administrativno-upisni centar
dostupan je od 10h radnim danom

Ponedeljak-petak: 10h - 20h
Vikendom: 10h - 14h

Kontaktirajte nas

Lokacije

  • Demo

    Beograd

    Lomina 48
  • Demo

    Novi Sad

    Pavla Papa 1

Demo

Informišite se putem