Obuka za EU projektnog menadžera

Novac ne raste na drvetu. Raste u Evropskoj uniji.

Upišite online obuku za EU projektnog menadžera i možete zarađivati i do 100 evra dnevno

Smislili ste odličan projekat? Imate ideju koja bi mogla doneti koristi i vama i drugima? Jedino što vam nedostaje za realizaciju jeste finansiranje. Kako da rešite ovaj problem? Lako – obratite se Evropskoj uniji.

Kako do EU fondova?

Apliciranje za sredstva iz fondova Evropske unije je složen proces. Za propuste nema mesta. Novac dobijaju samo profesionalno napisani predlozi projekata koji zadovoljavaju najviše EU standarde, uslove i kriterijume.

Upravo zato, osobe koje znaju sve tajne pisanja predloga projekata za EU fondove izuzetno su cenjene, plaćene i tražene. I to ne samo kod nas, već i u inostranstvu. Da li želite da budete među njma?

Ako je vaš odgovor “Da”, sve što je potrebno da znate možete brzo i lako dobiti na online obuci za pisanje predloga projekata za EU fondove.

Ko može upisati online kurs za EU projektnog menadžera?

Za vas nema prepreka. Bez obzira na to da li ste se do sada bavili potpuno drugim poslovnim oblastima ili možda nemate iskustva. Online obuka za pisanje predloga projekata za EU fondove je prvi stepenik na vašem putu poslovnog uspeha.

Razlog za to je prost. Nastava je bazirana na praktičnom radu i primerima koji će vas opremiti znanjem potrebnim da izađete kao pobednik bez obzira na temu samog projekta.

Na ovaj način, odmah po završetku online obuke pisanja projekata za EU fondove možete uspešno započeti svoju novu karijeru.

Prijavite se odmah i ostvarite neverovatan popust

Puna cena online kursa za EU projektnog menadžera iznosi 20.000 dinara. Međutim, ukoliko požurite i prijavite se tokom promotivnog perioda koji traje do 16.12.2020. ostvarujete 55% popusta. To znači da online kurs dobijate po ceni od samo 8.900 dinara.

Pohađenje online kursa moguće je iz bilo koje zemlje, ne samo iz Srbije. Promo cena za inostranstvo iznosi 90 umesto 200 evra.

Kontaktirajte odmah našeg koordinatora za upis kako bi ste rezervisali svoje mesto na online obuci. Pozovite 011/40 82 117 ili nam pišite na: desk@onlineucenjeikursevi.com.

Ime i prezime

Adresa

E-mail

Telefon

Mobilni

Poštanski fax

Grad

Država

Odaberite kurs koji želite da pohađate - Kurs 1

Odaberite kurs koji želite da pohađate - Kurs 2

PIB (ukoliko se prijavljujete kao firma)

Matični Broj (ukoliko se prijavljujete kao firma)

Radno vreme

Administrativno-upisni centar
dostupan je od 10h radnim danom

Ponedeljak-petak: 10h - 20h
Vikendom: 10h - 14h

Kontaktirajte nas

Lokacije

  • Demo

    Beograd

    Lomina 48
  • Demo

    Novi Sad

    Pavla Papa 1

Demo

Informišite se putem