Online obuka/kurs web dizajna. Odlična prilika da dođete do najčešće traženog posla

Završite online kurs web dizajna i nikada više ne brinite da li ćete dobro zarađivati. Kvalitetni web dizajneri su među najtraženijim poslovima u svetu. Za njih uvek ima mesta u svakoj firmi, dobro su plaćeni i predstavljaju nezaobilaznu kariku uspešnog poslovanja. Poslednje procene pokazuju da će do 2020. godine samo u Srbiji biti otvoreno 50.000 novih radnih mesta u oblasti IT industrije, a najveće parče pripašće upravo stručnjacima za web dizajn.

Porast prodaje od oko 4% sektor web dizajna je zabeležio čak i 2009. godine, u doba kada je ekonomska kriza udarila na sve vidove poslovanja, što dodatno svedoči o potrebi i potražnji stručnjaka u ovoj oblasti čak i u najtežim vremenima.

Zgrabite svoju šansu – učenjem preko interneta za samo 2 meseca, završite online obuku/kurs web dizajna i svoj računar pretvorite u mašinu za pravljenje para.

Kome je namenjen online kurs web dizajna?

Online obuka/kurs web dizajna namenjen je:

 • Nezaposlenima koji žele da brzo nađu dobro plaćen posao;
 • Kreativcima koji žele da unovče svoj talenat;
 • Studentima koji traže isplativ honorarni posao;
 • Zaposlenima koji bi da  napreduju u poslu, dodatno zarade ili se prekvalifikuju;
 • Frilenserima koji žele da rade od kuće;
 • Poslodavcima kojima je potrebno osposobljavanje radnika;
 • Svima koji žele posao u inostranstvu;

Web dizajn kursZašto je važan posao web dizajnera?

Pokušajte jednostavan test. Želite da nešto potražite na internetu. Ukucavate to u Google i kliknete na link koji nudi traženi odgovor. Kada uđete na web sajt koliko vam vremena treba da pronađete traženu informaciju? Da li je to teško ili lako učiniti? Koliko je jednostavna i očigledna navigacija kroz sajt? Ukoliko ste brzo i lako pronašli ono što tražite znači da je web sajt dobro dizajniran i da je tvorac imao u vidu potrebe korisnika. Međutim, ako se do informacije dolazi teško i uz mnogo klikova mišem (3 je maksimum), posetilac će jednostavno otići, a sajt je izgubio svoju poslovnu priliku.

Dakle, dizajn sajta je taj koji često odlučuje da li ste osvojili ili izgubili klijenta. I da, web sajt mora da izgleda dobro da bi doneo korist, međutim, ne po cenu žrtvovanja lakoće njegove upotrebe. Kako to da postignete? Saznajte na e-learning obuci/kursu web dizajna.

Izrada vašeg prvog web sajta

Online obuka/kurs web dizajna se temelji na praktičnom radu i vežbama. Tokom online obuke/kursa, svaki polaznik definiše svoju ideju web sajta i do kraja online obuke uči kako da napravi svoj prvi web sajt.

Online web kurs podeljen je u 2 dela. Prva polovina kursa je namenjena sticanju znanja o opisnim jezicima i programima u kojima se prave web sajtovi, dok u drugom delu polaznici rade na realizaciji primera web sajta.

Na online web dizajn kursu/obuci naučićete:

 • kako da osmislite izgled web sajta;
 • sve što vam je poterebno o HTML-u, CSS-u i elementima weba;
 • način da ubacite fotografije na sajt;
 • kako da uskladite dizajn sa navigacijom i sadržajem sajta tako da oko posetioca bude jednostavno vođeno od najvažnijih ka manje važnim stvarima;
 • da je dizajn taj koji pomaže korisniku da lako pronađe ono što mu treba i tako zadobija njegovo poverenje čineći sklapanje posla ili održavanje kontakta za jedan korak bližim;

Web sajt dizajn online kursPrednosti učenja web dizajna na daljinu

Nastavu na online web dizajn kursu/obuci izvode kvalitetni predavači koji poseduju široko znanje web dizajna. Iskustvo u pravljenju brojnih web sajtova, namenjenih najrazličitijim sadržajima, učinili su da za njih nema tajni i nepoznanica, a svaki problem rešavaju sa lakoćom.

Učenje preko interneta je zasnovano na savremenoj platformi i kvalitetnim materijalima. Ceo online system je koncipiran tako da na prvo mesto stavalja polaznika i njegov interes.

Online kurs web dizajn preko interneta omogućiće vam:

 • da znanje stičete u udobnosti svog doma;
 • da gradivo prelazite bez žurbe i stresa, onda kada imate vremena;
 • da neograničen broj puta predavanje čujete iznova;
 • da za minimalno vreme dobijete maksimalno znanje;
 • da preko interneta imate komunikaciju sa predavačima u Beogradu, prema utvrđenom rasporedu;
 • jednak kvalitet nastave kao da ste u učionici sa nastavnikom;
 • da sačuvate vreme i živce izbegavajući saobraćajne gužve na putu do učionice;
 • polaznici dobijaju sve materijale u trajno vlasništvo;
 • da preduzeća uplate kurs svojim zaposlenima koji se potom mogu posvetiti učenju na poslu;

Po završetku online učenja web dizajna svi polaznici dobijaju uverenje o odslušanom kursu koji mogu priložiti prilikom konkurisanja za posao. Polaznicima je omogućeno i da polažu test kako bi dobili sertifikat za web dizajn posao ka ii preporuke predvača sa predemta web dizajn ( za šta je potrebno uspešno uraditi 70% testa).

Promotivna cena online kursa web dizajna

Puna cena web dizajn obuke/kursa online iznosi 20.000 dinara. Međutim, za sve prijave tokom promotivnog perioda koji traje do 04.10.2022. ostvarujete 55% popusta. To znači da online kurs dobijate po ceni od samo 8.900 dinara.

Pohađenje online kursa moguće je iz bilo koje zemlje, ne samo iz Srbije. Promo cena za inostranstvo iznosi 89 umesto 199 eura.

Kontaktirajte odmah našeg koordinatora za upis kako bi ste rezervisali svoje mesto na online obuci. Pozovite 011/40 82 117 ili nam pišite na: desk@onlineucenjeikursevi.com.

Ime i prezime

Adresa

E-mail

Telefon

Mobilni

Poštanski fax

Grad

Država

Odaberite kurs koji želite da pohađate - Kurs 1

Odaberite kurs koji želite da pohađate - Kurs 2

PIB (ukoliko se prijavljujete kao firma)

Matični Broj (ukoliko se prijavljujete kao firma)

Radno vreme

Administrativno-upisni centar
dostupan je od 10h radnim danom

Ponedeljak-petak: 10h - 20h
Vikendom: 10h - 14h

Kontaktirajte nas

Lokacije

 • Demo

  Beograd

  Lomina 48
 • Demo

  Novi Sad

  Pavla Papa 1

Demo

Informišite se putem